Belarus MTZ 820 – Ravan most

Belarus MTZ 820 sa ravnim mostom predstavlja snažnu i efikasnu radnu mašinu idealnu za širok spektar poljoprivrednih radova. Opremljen sa 81 konjskom snagom, ovaj traktor se ističe svojom sposobnošću da obavlja teške zadatke sa lakoćom, od oranja i setve do vuče teških priključaka.

Jedna od ključnih karakteristika ovog modela je njegov ravan most, koji pruža poboljšanu stabilnost i manevrisanje, posebno na neravnim i teškim terenima. Ovo je posebno korisno za rad u uslovima gde su preciznost i kontrola kretanja od suštinskog značaja.

Traktor takođe ima prostranu i udobnu kabinu, dizajniranu da pruži maksimalnu vidljivost i udobnost za operatera. Ergonomski raspored kontrola i lako čitljivi instrumenti osiguravaju da upravljanje traktorom bude intuitivno i efikasno, čime se smanjuje umor tokom dugotrajnog rada.

Belarus MTZ 820 sa ravnim mostom dolazi sa naprednim hidrauličnim sistemom koji omogućava precizno upravljanje priključcima, što doprinosi većoj efikasnosti i produktivnosti. Pored toga, standardni PTO (Power Take-Off) sistem omogućava laku integraciju sa različitim tipovima poljoprivredne opreme.

Robusna konstrukcija i kvalitetni materijali osiguravaju dugovečnost i pouzdanost ovog traktora. MTZ 820 sa ravnim mostom je prilagođen zahtevima modernog poljoprivrede i predstavlja izuzetno pouzdan izbor za poljoprivrednike koji traže svestranu, efikasnu i dugotrajnu radnu mašinu.



Cena za nov Belarus MTZ 820 – Ravan most u Srbiji je 28090 EUR. Ako imate informacije da je cena promenjena ostavite komentar sa novom cenom i rado ćemo je izmeniti i mi.

28.090 

Kategorija:
DimenzijeVisina

280 mm

Dužina

4120 mm

Širina

1970 mm

Težina bez tegova

4100 kg

Motor i menjačEmisioni Standard

Turbo

Nema

Direktno ubrizgavanje

Zapremina motora

4750 cm3

Broj cilindara

4

Eksploataciona snaga motora

81 KS

Hladjenje

vodeno

Model motora

D-243S

OpremaStandardna oprema

/

Dodatna oprema

/

ProdavacNa danCena (eur)

novembar 1, 2023

28090 eur

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Belarus MTZ 820 – Ravan most“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nema vezanih tema za Belarus MTZ 820 – Ravan most. Budite prvi koji ce je dodati.

Morate biti prijavljeni da bi ste dodali pitanje ili pokrenuli novu temu.