Mahindra 475DI MKM sa kabinom

Mahindra 475DI MKM predstavlja jedan od istaknutih modela iz širokog asortimana traktora koje nudi Mahindra, jedan od vodećih svetskih proizvođača u ovoj oblasti. Ovaj model je posebno cenjen zbog svoje svestranosti, pouzdanosti i ekonomičnosti, što ga čini popularnim izborom među poljoprivrednicima širom sveta.

Traktor je opremljen efikasnim i snažnim motorom koji obezbeđuje visoku performansu čak i u najzahtevnijim poljoprivrednim uslovima. Sa svojom izdržljivom konstrukcijom i robusnim dizajnom, Mahindra 475DI MKM je sposoban da se nosi sa različitim vrstama terena, što ga čini idealnim za raznolike poljoprivredne radove, od obrade zemljišta do transporta.

Jedna od ključnih karakteristika ovog modela je njegova ekonomična potrošnja goriva, što ga čini ekološki prihvatljivijim i ekonomski isplativim izborom za farmere. Takođe, Mahindra 475DI MKM nudi i impresivan nivo udobnosti za vozača, sa prostranom i ergonomski dizajniranom kabinom koja umanjuje umor tokom dugih radnih sati.

Dodatno, ovaj model je opremljen sa nizom priključaka i dodatne opreme, što mu daje veliku fleksibilnost u upotrebi i omogućava poljoprivrednicima da efikasno obavljaju širok spektar zadataka. Od kultivacije, setve i žetve do navodnjavanja i transporta, Mahindra 475DI MKM se pokazuje kao pouzdan partner u poljoprivredi.

Ukratko, Mahindra 475DI MKM je visokokvalitetni traktor koji nudi kombinaciju snage, efikasnosti i ekonomičnosti, što ga čini optimalnim izborom za farmere koji traže pouzdanu i svestranu poljoprivrednu mašinu.



Cena za nov Mahindra 475DI MKM sa kabinom u Srbiji je 15690 EUR. Ako imate informacije da je cena promenjena ostavite komentar sa novom cenom i rado ćemo je izmeniti i mi.

15.690 

Kategorija:
DimenzijeVisina

2410 mm

Dužina

3510 mm

Širina

1695 mm

Težina bez tegova

kg

Motor i menjačEmisioni Standard

/

Turbo

Nema

Direktno ubrizgavanje

Zapremina motora

2730 cm3

Broj cilindara

4

Eksploataciona snaga motora

42 KS

Hladjenje

vodeno

Model motora

MDI2385 3A

OpremaStandardna oprema

/

Dodatna oprema

/

ProdavacNa danCena (eur)

novembar 1, 2023

15690 eur

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mahindra 475DI MKM sa kabinom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nema vezanih tema za Mahindra 475DI MKM sa kabinom. Budite prvi koji ce je dodati.

Morate biti prijavljeni da bi ste dodali pitanje ili pokrenuli novu temu.